Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-08@07:36:28 GMT

رویای عربستان برای جام جهانی 2022

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۵۲۵۱۸

رویای عربستان برای جام جهانی 2022

به گزارش ورزش سه، عربستان سعودی، مراکش، تونس و قطر چهار تیم عربی هستند که موفق شدند به رقابت های جام جهانی قطر 2022 راه پیدا کنند.

عربستان در گروه C مسابقات با تیم های آرژانتین، مکزیک و لهستان هم‌گروه است و مراکش در گروه F با تیم هوی بلژیک، کانادا و کرواسی رقابت خواهد کرد. نیز در گروه A با هلند، اکوادور و سنگال بازی می‌کند و تونس همراه با فرانسه، استرالیا و دانمارک در گروه D قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"البیان" با برگزاری یک نظرسنجی این سوال را مطرح کرد که انتظار دارید کدام تیم عربی با قدرت در جام جهانی ظاهر شود؟ در بین چهار تیم عربی شرکت کننده، مراکش با کسب 35 درصد آرا، بیشتر رای را کسب کرد و عربستان با 33 درصد در رتبه دوم قرار گرفت. تونس و قطر نیز هر کدام 16 درصد آرا را به خود اختصاص دادند.

نتایج رای گیری حساب "البیان" در توییتر با 38 درصد برای سعودی ها، 36 درصد برای مراکش، 11 درصد برای تونس و 15 درصد برای قطر به دست آمد و در سایت "البیان" نیز 34 درصد به مراکش، 27 درصد به عربستان، 21 درصد به تونس و 18 درصد به قطر رای دادند.

در همین خصوص دکتر احمد العوضی، تحلیلگر فنی فوتبال عنوان کرد که از نظر او نیز تیم عربستان کاندیدای حضور خوب در مسابقات جام جهانی است چرا که یکی از بهترین تیم های عربی سال های اخیر است و در عین حال پیش‌بینی کرد تیم ملی تونس نیز پس از حضور بسیار قوی در مسابقات مقدماتی عملکردی ممتاز از خود ارائه دهد. او بیان کرد: تیم ملی عربستان در مسیر درستی قرار دارد و مسئولان این تیم حتی در برنامه‌ریزی آماده سازی قبل از جام جهانی با انجام چندین بازی با تیم های قدرتمند به صورت حرفه‌ای کار می‌کنند.

وی افزود: تیم عربستان از توانایی‌ها و بازیکنان سطح بالایی برخوردار است و فوتبال عربستان در سال‌های اخیر از قدرت لیگ داخلی و بازیکنان خارجی بهره برده که بازتاب مثبتی در سطح فوتبال عربستان داشته است و ما دیدیم که با حضور بازیکنان خارجی در لیگ عربستان، چگونه سطح بازیکنان این کشور پیشرفت کرد.

این کارشناس ادامه داد: از نظر من تیم مراکش خیلی قوی نبود و دیگر استعداد گذشته را ندارد اما من انتظار حضور قدرتمندی برای تیم تونس دارم که در مرحله مقدماتی به شدت عملکرد خوبی داشت.

او همچنین گفت: تیم‌های عربستان و تونس می‌توانند به دور دوم صعود کنند و البته صعود به مرحله یک هشتم نهایی یک دستاورد برای آنها خواهد بود به ویژه اینکه در گروه‌های قوی بازی می‌کنند. این در حالی است که کار برای مراکش و قطر سخت خواهد بود.

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۲۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود

رشد تقاضای جهانی برای نفت تحت تاثیر افزایش استقبال از خودروهای برقی در چین و آمریکا و عادی شدن مصرف پس از افزایش شدیدی که در دوران پساکرونا داشت، ممکن است امسال نصف شود.

به گزارش ایسنا، شرکت مشاوره وود مک کنزی اعلام کرد تقاضا برای بنزین احتمالا ۳۴۰ هزار بشکه در روز در سال ۲۰۲۴ رشد کرده و به ۲۶.۵ میلیون بشکه در روز می‌رسد که پایین‌ترین میزان رشد از سال ۲۰۲۰ و کمتر از رشد ۷۰۰ هزار بشکه‌ای تقاضای روزانه برای بنزین در سال ۲۰۲۳ است.

سوشانت گوپتا، تحلیلگر «وود مک کنزی» گفت: نفوذ خودروهای برقی در آمریکا و چین افزایش یافته است. امسال، تقاضای چین به دلیل استفاده بیشتر از خودروهای برقی، تنها ۱۰ هزار بشکه در روز رشد خواهد کرد.

شرکت مشاوره «ریستاد انرژی»، تقاضای جهانی برای بنزین در سال میلادی جاری را حدود ۲۶ میلیون بشکه در روز تخمین زد که حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز بالاتر از رشد حدود ۷۰۰ هزار بشکه در روز در سال ۲۰۲۳ است.

آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرده است چین که زمانی پیشران تقاضا برای بنزین در جهان بود، امسال بیش از نیمی از فروش همه خودروهای برقی را به خود اختصاص خواهد داد.

پیش‌بینی بازوی تحقیقاتی شرکت ملی نفت چین (CNPC) نشان داد مصرف بنزین چین، امسال حدود ۲ میلیون تن معادل حدود ۱.۳ درصد رشد کرده و به ۱۶۵.۱ میلیون تن (۳.۸ میلیون بشکه در روز) می‌رسد. بازوی تحقیقاتی سینوپک که بزرگترین پالایشگر نفت در چین است، انتظار دارد تقاضا برای بنزین در سال ۲۰۲۴، به میزان ۱.۷ درصد معادل حدود ۳ میلیون تن رشد کند و به ۱۸۲ میلیون تن برسد.

طبق ارزیابی آژانس بین‌المللی انرژی، با کاهش قیمت که تقاضا را تقویت کرده است، سهم خودروهای برقی فروخته شده در سال میلادی جاری، ممکن است در چین به ۴۵ درصد، ‌ در اروپا به حدود ۲۵ درصد و در آمریکا به بیش از ۱۱ درصد برسد.

در مقابل، رونق فروش خودرو به همراه رشد اقتصادی بالا و ضریب نفوذ اندک خودروی برقی، محرک تقاضا برای بنزین در هند و اندونزی می‌شود.

برآورد دولت هند نشان می‌دهد مصرف بنزین هند در سال منتهی به مارس ۲۰۲۵، به رکورد ۳۹.۲ میلیون تن (۹۰۸ هزار بشکه در روز) خواهد رسید که حدود پنج درصد بالاتر از ۳۷.۲ میلیون تن در سال منتهی به مارس ۲۰۲۴ است.

طبق اعلام اداره اطلاعات انرژی آمریکا، مصرف روزانه بنزین آمریکا که در سال ۲۰۱۸ تا رکورد ۳۹۲ میلیون گالن، صعود کرده بود، در سال ۲۰۲۳، به حدود ۳۷۶ میلیون گالن (۸.۹۴ میلیون بشکه در روز) کاهش یافت.

تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند تقاضا در سال ۲۰۲۴، ثابت باشد. شرکت مشاوره FGE اعلام کرد در نتیجه، حاشیه سود پالایش نفت در آمریکا پس از اوج فصل رانندگی تابستانی، تحت فشار نزولی قرار خواهد گرفت.

بر اساس گزارش رویترز، در اروپا، تقاضا برای بنزین، به میزان ۵۰ هزار بشکه در روز معادل ۲.۳ درصد رشد کرده و به ۲.۱۹ میلیون بشکه در روز می‌رسد که مطابق با روند رشد در سال‌های اخیر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقتصاد جهانی بی رمق می شود!
  • شاهکار نوشاد عالمیان با شکست نفر ۴ رنکینگ جهانی تنیس روی میز
  • مکان و زمان قرعه کشی جام جهانی 2024 مشخص شد
  • رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • جایزه منتقدین جشنواره مونودرامای تونس به «آلاء» رسید
  • «آلاء» برگزیده مونودرام تونس شد
  • پیام پادشاه مراکش به رژیم صهیونیستی و جهان درباره وضعیت فلسطین