Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جشنواره استثنوایی پول پارو کن ( کلیک کنید )

وبسایت رسمی برنامه نود - وقتی کافو، ستاره سابق فوتبال برزیل نام تیم ملی کشورمان را کنار اسپانیا و پرتغال در گروه دوم قرار داد، نام تیم چهارم گروه به کلی برایمان بی‌اهمیت شد؛ غافل از اینکه مراکش با توجه به قدرتنمایی اخیر در قاره آفریقا، یکی از سخت‌ترین سیدهای چهاری بود که می‌توانست در گروه دوم قرار بگیرد! 

  به گزارش سایت نود، برای این ادعا، شواهد زیادی وجود دارد؛ قهرمانی مقتدرانه در دوره اخیر جام‌ملت‌های آفریقا و البته سبک خاص بازی تیم هروه رنار.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 پس از 20 سال 

تیم شمال آفریقا پس از 20 سال دوباره به جام جهانی برگشته تا پنجمین حضور در جام جهانی را تجربه کند. دنیای فوتبال به یاد دارد این تیم در جام جهانی 1986، اولین آفریقایی صعود کرده از گروه خودش در ادوار جام‌جهانی نام گرفت. مراکش در جام‌جهانی 1998 تا آستانه صعود از گروه اول پیش رفت اما گل رکدال از روی نقطه پنالتی در بازی همزمان برزیل و نروژ، تیم آنری میشل را با وجود پیروزی 3 بر صفر مقابل اسکاتلند به خانه فرستاد. این تیم در تلاش برای بازگشت به دوران اوج، اروه رنار فرانسوی را به خدمت گرفت و با او قدرتمندانه قهرمان جام‌ملت‌های آفریقا آن هم در خانه شد.  

4-3-3 جذاب

تیم ملی مراکش مانند اسپانیا از آرایش 4-3-3 استفاده می‌‎کند. در این چیدمان سرمربی فرانسوی به بازیکنان تکنیکی و سرعتی تکیه دارد و البته در فاز تدافعی هم به اندازه کافی قدرتمند نشان می‌دهد. حضور بازیکنان سرعتی کنار مهره‌هایی تهاجمی مانند حکیم زیچ، یونس بلهاندا ، نورالدین آمربات، سوفیان بوفال و خالد بوطالب باعث شد مراکش در مسابقات انتخابی جام‌جهانی 11 گل به ثمر برساند. مبارک بوصفا و نبیل دیرار کنار  امین حارث جوان، تلفیقی از جوانان و باتجربه‌ها را در تیم ساخته‌اند. نیاز به گفتن ندارد که مراکش با رومن سایس و مهدی بن عطیه در مرکز خط دفاعی مشکلی ندارد. بونو، دروازبان خیرونا در مسابقات انتخابی دروازه اش را بسته نگه داشت و  در این راه مدافعان میانی اجازه هرگونه ایجاد موقعیت به حریف را ندادند. توان بالای بن‌عطیه در بازی هوایی، او را به یک مهره موثر در امور تهاجمی بخصوص هنگام ضربات کرنر تبدیل کرده است.

 ضعف جناح راست

مهمترین نقطه ضعف مراکش جناح راست است. هروه رنارد به دلیل عملکرد ضعیف اشرف حکیمی مدافع راست رئال مادرید در این پست مجبور شد نبیل دیرار که پست اصلی او وینگر راست است را یک خط عقب‌تر ببرد اما تجربه کم دیرار تداوم اتوبان شدن این منطقه برای رقبای مراکش را در پی داشت. کند بودن مدافعان میانی دیگر معضل اولین رقیب ایران به حساب می‌آید. زوج بن‌عطیه و سایس هنگام ارسال پاس بازیکنان به پشت مدافعان، جا می‌مانند و مسلما تیم کی‌روش می‌تواند از این حربه نهایت بهره را ببرد.

1977

 

منبع: وبسایت برنامه ۹۰

کلیدواژه: خارجی اختصاصی تیم ملی ایران تیم ملی مراکش جام جهانی 2018 جام حذفی تیم ملی فوتبال ایران استقلال استقلال خوزستان تراکتورسازی ذوب آهن صنعت نفت آبادان سایپا سپاهان سیاه جامگان فولاد پیکان نفت تهران پدیده پرسپولیس گسترش فولاد سپیدرود رشت پارس جنوبی جم گل گهر خونه به خونه اکسین البرز نفت مسجد سلیمان ملوان انزلی آلومنیوم اراک بادران تهران راه آهن نساجی مازندران مس کرمان ایرانجوان بوشهر فجر سپاسی مس رفسنجان ماشین سازی تبریز صبای قم شهرداری تبریز شهرداری ماهشهر برق جدید فارس برنامه ۹۰ کارشناسی داوری تیم منتخب هفته از نود تا نود آنالیز ترین های هفته نود درجه سوال پیامکی کلیپ نود فوتسال مناظره و گفت و گو سایت 90 لژیونرها ویژه نود نوستالژی لیگ یک لالیگا تیم ملی اسپانیا لیگ جزیره جام اتحادیه انگلیس تیم ملی انگلیس کالچو تیم ملی ایتالیا بوندسلیگا جام حذفی آلمان تیم ملی آلمان لوشامپیونه تیم ملی فرانسه برزیل آرژانتین لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا جام باشگاه های جهان اخبار ورزشی فوتبال ۱۲۰ جام ملتهای آسیا یورو کشتی والیبال بسکتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت 90tv.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وبسایت برنامه ۹۰» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۳۰۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار هیات پارلمانی ترکیه با امیرعبداللهیان

وزیر خارجه کشورمان در دیدار هیات پارلمانی ترکیه، نقش ملت ترکیه در گسترش تمدن اسلامی و ارزش‌های انسانی را ستود. - اخبار بین الملل -

به گزارش حوزه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، کایهان ترکمن‌ اوغلو، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران که در راس هیاتی پارلمانی به کشورمان سفر کرده است، با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار  و در خصوص  روابط و همکاری‌های فی مابین  دو کشور گفتگو کرد.

وزیر امورخارجه کشورمان در این ملاقات  با ابراز خرسندی از دیدار با نمایندگان مردم شریف و مسلمان ترکیه اظهار داشت: ملت ترکیه جایگاه و سهم شایسته‌ای در گسترش تمدن و فرهنگ اسلامی و اشاعه اخلاق و ارزش های انسانی داشته‌اند و امروز هم در حمایت از ملت مظلوم فلسطین نقش موثر دارند.

امیرعبداللهیان جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران را ویژه دانست و نقش آفرینی ایران و ترکیه به عنوان دو کشور قدرتمند در ایجاد ثبات پایدار در منطقه غرب آسیا را کلیدی ارزیابی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تمجید از نقش گروه های دوستی پارلمانی دو کشور در ارتقای مناسبات دوجانبه، تقویت دیپلماسی پارلمانی و تعاملات مستمر نمایندگان مجالس دو کشور را در پیشبرد دیپلماسی رسمی حائز اهمیت توصیف کرد.

امیرعبداللهیان با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور اسلامی ایران به ترکیه و توافقات صورت گرفته در هشتمین نشست شورای عالی همکاری های دو کشور، روند مناسبات در حوزه های مختلف را رو به رشد ارزیابی نمود و اظهار داشت: اراده روسای جمهور دو کشور  گسترش مناسبات بویژه در بعد اقتصادی در راستای منافع مشترک دو‌ ملت است.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به همکاری های نزدیک جمهوری اسلامی ایران با ترکیه در بحران غزه، تصمیم رییس جمهور ترکیه در قطع مناسبات تجاری با رژیم صهیونیستی را اقدامی  موثر و ارزشمند عنوان نمود.

کایهان ترکمن‌ اوغلو، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به جمهوری اسلامی ایران و تقدیر از حسن میزبانی کشورمان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره یاور مظلومان بوده و در تحولات اخیر غزه و فلسطین شاهد حمایت موثر دولت و ملت ایران از مردم مظلوم فلسطین هستیم و این رویکرد از نظر ما درخور تقدیر و تشکر است.

وی در ادامه حمله تروریستی رژیم اسراییل به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق را قویا محکوم نمود و تاکید کرد برای کاهش تنش در منطقه توقف نسل کشی در غزه ضروری است.

کایهان در ادامه با اشاره به روند روبه رشد مناسبات اقتصادی و تجاری دوجانبه و توافقات انجام شده در نشست اخیر روسای جمهور دوکشور در آنکارا، بر حمایت پارلمان ترکیه از ارتقای مناسبات دو کشور، رفع موانع موجود و تسریع در اجرای  توافقات مشترک تاکید کرد.

در این دیدار متین ارگون، دوغان بکین، بنیامین بزگیک و خانم زحل کاراکوچ دورا اعضای گروه دوستی پارلمانی دو کشور و عادل نجف زاده، رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنگنده جنگ جهانی دوم روسیه بازسازی شد و به پرواز درآمد | ویدئو
  • دیدار هیات پارلمانی ترکیه با امیرعبداللهیان
  • چه شده که زنان در ورزشگاه ها حرف های رکیکی می زنند که تا حالا مختص مردان بود؟
  • هم‌زمانی پرواز و خوش و بش رقبای عصبانی (عکس)
  • نکونام:می دانستیم غفلت کنیم ذوب آهن دردسرساز می‌شود/بازیکنان استقلال را با تیم رقیب قیاس کنید بعد نظر بدهید
  • بعد از پیروزی استقلال چه گذشت؟/ کری هواداران برای تیم‌های رقیب
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • آغاز مذاکرات: معاوضه رقیب سردار با ستاره ناپولی